speelgoedwinkel online

Handige cadeautips voor een 5-jarig kind

Tijdens het shoppen in een speelgoedwinkel online voor een kind, kan het zijn dat je wat problemen ondervindt. Dit komt niet door de website zelf, maar puur door jouw eigen inzicht. Wanneer je zelf geen kinderen hebt kan het soms lastig zijn om in te schatten welk cadeau het beste past bij welke leeftijd. Want in principe klinkt een 4-jarige even oud als een 5-jarige, maar toch zullen er tijdens het spelen wat verschillen tussen de leeftijden te vinden zijn. Wanneer je een cadeau zoekt voor een 5-jarig jongetje, dan helpen wij je graag verder. Hieronder lees je namelijk een paar tips!

speelgoedwinkel online

Een handige rugzak voor naar school

Een kind van 5 jaar zit in principe in de eerste of tweede groep van de basisschool. Dit betekent dat ze vaak nog niet kunnen lezen, maar het wel leuk vinden als iemand iets aan ze voorleest. Ze kunnen zelf namelijk al goed zinnen maken en ook basisoefeningen zoals het vangen van een bal en het stuiteren hiermee. Omdat een 5 jarig kind al naar de basisschool gaat, is het wellicht een leuk idee om een rugzak te schenken van een speelgoedwinkel online. Hierin kan de peuter heel eenvoudig zijn spulletjes meenemen wanneer hij naar school gaat, of juist als hij gaat logeren bij opa en oma. 

Ga voor veilig en kies LEGO

Een ander idee waarmee je altijd wel goed zit is lego. Lego is namelijk iets wat altijd erg populair is geweest bij kinderen en iets waar je tot op de dag van vandaag een kind erg gelukkig mee kan maken. Zo zul je merken dat bijna alle 5-jarige jongetjes urenlang kunnen genieten van het in elkaar zetten van de allergrootste bouwwerken. Hierom is lego dus een zeer goed cadeau om te geven aan een jong kind. Dit maakt de ouders soms ook weer gelukkig, omdat dit ervoor zorgt dat zij hun handen even een paar uur vrij hebben! Een win-win situatie dus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *