De voordelen van een plissé hordeur

Insecten komen uit alle kanten tevoorschijn. Met de hoge temperaturen van de afgelopen tijden wilt een ieder de deuren en ramen vrij opendoen, zodat er heerlijk frisse lucht het huis binnenkomt, maar dat kan niet wanneer je geen insecten binnen in je huis wilt zien. Wat kan er dan gedaan worden om dit probleem op te lossen? In dit artikel zullen we kijken waarom een plissé hordeur een goede optie is om insecten en ongedierte buiten je huis te houden.

Wat is een plissé hordeur eigenlijk?

Een plissé hordeur bestaat uit een speciaal ontwikkeld geplooid gaas dat insecten en ongedierte tegenhoudt. Bij gebruik vouwt het zichzelf op en ontvouwt zelf ook weer. De plissé hordeur blijft in elke gewenste stand staan en klapt dus niet vanzelf terug. Een plissé hordeur bestaat slecht uit 3 elementen: bovengeleider, cassette en een smalle onderstrip.

Voordelen van een plissé hordeur

Geen last van insecten in huis

Plissé hordeuren zorgen ervoor dat de insecten buiten blijven. Door gebruik te maken van een plissé hordeur kan je nu eindelijk genieten van alle frisse lucht, zonder last te krijgen van insecten en ongedierte binnen in je huis.

Geen last meer van hooikoorts

Als je allergisch bent tegen stof of stuifmeel dat komt van sommige planten of bomen, zijn hordeuren met zeer fijn geweven gaas een goede oplossing. Ze zorgen ervoor dat stofdeeltjes en stuifmeel je huis niet binnenkomen. Je zal dan geen last hebben van hooikoorts in je huis.

Veilig en makkelijk om te gebruiken

Plisse hordeuren kunnen makkelijk opvouwen en klappen niet vanzelf terug. Als je kinderen hebt, kunnen ze het daardoor dan ook makkelijk en veilig gebruiken. Daarnaast worden ze geïnstalleerd met een ondergeleider van slecht 3mm. Voor mensen die in een rolstoel zitten of een rollator gebruiken, is het dan ook veilig te gebruiken.

Ze zijn op maat te maken en zijn heel erg mooi

Plissé hordeuren zijn heel erg fraai. Ze zijn heel mooi geconstrueerd en passen bij elke interieur. Het maakt niet uit wat de afmeting van je deur is, want ze kunnen op elke gewenste maat gemaakt worden

Standaard deuren zijn niet gemaakt om insecten buiten te houden en frisse lucht binnen in je huis te krijgen, maar met een plissé hordeur kan dat wel. Het houdt insecten buiten en je krijgt ook frisse lucht naar binnen, waardoor je vrij in je huis kan zijn zonder last te hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *