Is een zwevend tv meubel wat voor mij?

Als je op zoek gaat naar een tv meubel dan kun je kiezen uit een zwevend tv meubel en een staand meubel. Beide meubels doen wat ze moeten doen en dat is je tv dragen en kastruimte bieden voor accessoires die bij je tv horen. Daarbij kun je denken aan het kastje van je digitale tv, een dvd-speler en game boxen. Opgeruimd in een kast voorkom je dat al die spullen je woonkamer rommelig maken en je moet zoeken naar alle bijbehorende afstandsbedieningen. Zo heb je alles bij elkaar liggen en hoef je niet te zoeken. In dit artikel vertellen we je alles over de zwevende variant om je tv op te zetten. Zo ontdek je snel of een zwevend meubel iets voor je is.

Makkelijk poetsen en schoonhouden

Het voordeel van een zwevend tv meubel is dat je er gemakkelijk onder kunt poetsen en dat het makkelijk is om schoon te houden. Stofvlokken onder je meubel zijn verleden tijd en je kunt met je stofzuiger onder het meubel door de vloer zuigen. Dat geeft je woonkamer een schoon en fris gevoel en ziet er netjes uit. Verder heb je geen omkijken naar het meubel. Met een doekje hou je het hele meubel mooi.

Stijlvol zwevend tv meubel

Een zwevend tv meubel ziet er stijlvol uit in een kamer en je maakt er een echt statement mee. Een zwevend meubel valt op en ziet er strak uit. Verder ben je flexibel in de hoogte die je geeft aan het meubel en daarmee ook op welke hoogte jij tv wilt kijken. Je kunt de hoogte van het meubel precies op je wensen aanpassen. Hou je van hoog tv kijken dan hang je het meubel gewoon wat hoger op. En vind je dat minder prettig, dan hang je het model lager.

Optimaal benutten van de ruimte

Met een zwevend tv meubel maak je optimaal gebruik van de ruimte. Een zwevend meubel oogt veel minder robuust in een ruimte en zorgt ervoor dat de hele vloer in je kamer bereikbaar blijft. Het is een echte eye catcher in een kamer die toch ook een gevoel van stijl en comfort laat zien. Doordat het meubel aan de wand wordt bevestigd ziet het uit als een muur decoratiestuk en veel minder als een kast. Zo sla je 2 vliegen in 1 klap. Een nuttig meubel en versiering aan je wand. Je hoeft ook geen extra kast meer te plaatsen in je woonkamer voor het opbergen van spullen.

Je woonkamer optisch groter met zwevend tv meubel

Met een zwevend tv meubel van Zen Lifestyle oogt je kamer optisch groter en dat is prettig als je bijvoorbeeld een kleine woonkamer hebt. Doordat er geen poten op de vloer staan of een hele kast geeft dat het idee dat het meubel kleiner is en de ruimte groter. Ook in een grotere ruimte komt een zwevend meubel perfect tot zijn recht. Ook dan geeft het een ruimtelijke sfeer aan een kamer. Het lijkt meer op een uit de kluiten gewassen boekenplank met opbergruimte. Je kunt in een meubel veel spullen kwijt die anders door de kamer heen gaan zwerven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *